Natuint – Zinková mastička 30  ml

Zvláčňující zinková mastička působí na pokožku uklidňujícím dojmem . Pomáhá při různých typech opruzenin, akné a oparech. Je vhodná pro velmi jemnou pokožku a podporuje její správné funkce. Nedráždivé olejové složení krému chrání jemnou pokožku před vlhkostí a hojí její podráždění.

zklidňuje pokožku, urychluje její regeneraci a zanechává na ní ochranný film

léčí akné, opruzeniny a opary

potlačuje záněty, hnisání a působí antibakteriálně

může se použít se zklidnění pokožky po holení

239 

Zakúpením získate 1 195 vernostných lístkov!

Možnosti dopravy

 

Kategorie:

Zinková mastička značky Dulcia natural

Zvláčňující mastička působí na pokožku uklidňujícím dojmem . Pomáhá při různých typech opruzenin, akné, oparech. Je vhodná pro velmi jemnou pokožku a podporuje její správné funkce. Nedráždivé olejové složení krému chrání jemnou pokožku před vlhkostí a hojí její podráždění.

Olejová složka krému obsahuje antibakteriální kokosový olej, konopný olej, zvláčňující olivový olej a lehce vstřebatelný hydratační hroznový olej. Kombinace vzácných olejů umocňuje regenerační sílu krému, která pokožku zvláčňuje, podporuje tvorbu nového epitelu, čímž se rychle regeneruje, vyhlazuje a sjednocuje.

Hlavní složka krému je zinek, což je stopový prvek, který je přirozenou součástí naší kůže, proto se jeho nedostatek může odrazit problémy navenek. Řešením může být jeho doplňování. Zinek je antibakteriální, bojuje proti přenášení bakterií, potlačuje záněty a hnisání . Podrážděnou pokožku zklidní a urychlí proces regenerace, zanechává jemný ochranný film.

Sílu zinkové mastičky zvýrazňují oleje z levandule a čajovníku. Zinková mast působí jako zázrak proti vyrážkám . Jejím úkolem je tlumit zvýšenou produkci mazových žláz, která zapříčiňuje zanášení a zapalování pórů. Forma zinkové masti je sice mastná, ale vyrážky jemně vysouší a ošetřuje. Lidé se suchou pokožkou by měli nanášet krém pouze na místa, kde je vyrážka.

Zinkový zázrak pomáhá bojovat i při pokožce podrážděné umělými materiály, proti jizvičkám na těle a také proti oparům . Pomáhá zejména tehdy, je-li opar v plném „rozpuku“ a potřebujete jej uklidnit, zchladit a chránit. Na noc si ho natřete zinkovou mastí a nechte působit.

Další způsob využití je natírat mast na místa po holení, která se zvyknou zapálit . Zejména v oblasti bikin či podpaží, tedy místa, která mohou být podrážděna látkou z oblečení a zároveň se mohou potit, čímž vznikají i nepěkné záněty, které přímo zázračně rychle mastička zachrání.

Použití

Nejlepší je aplikace mastičky na noc, ale pokud chcete silnější účinek, můžete ji používat i během dne. Mastičku je třeba pořádně rozetřít, protože zanechává bílou vrstvu.

Někdy se může mastička zabarvit do fialova. Fialová barva mastičky není na závadu, je způsobena levandulovou silicí. Na povrchu mastičky se mohou objevit bulky, které nejsou vadou produktu. Jedná se o včelí vosk, který používáme v bio kvalitě. Vosk není upravován a tak se někdy může na povrchu vysrážet. Při teplotě těla roztaje a dá se pěkně rozetřít.

Balení

Skleněná nádobka pro zachování kvality.

Nejdůležitější suroviny pro výrobu skla poskytuje příroda – křemenný písek, vápno, soda, dolomit a živec – se v ní vyskytují prakticky v neomezeném množství. Hlavním úkolem skla je chránit produkt před vnějšími vlivy, zejména před kyslíkem a světlem. Na bíle zbarvená skleněná nádoba ochrání produkt před světlem a tak je vhodnější alternativou při ochraně výrobku před slunečními paprsky jako průhledná nádobka. Světlo může změnit barvu produktu, způsobit ztrátu cenných látek, nepříznivě ovlivnit kvalitu a snížit trvanlivost produktu.

Sklo je nepropustné a odolné. Má zdravotní výhody, zachovává ve výrobku složky v dobrém stavu a skleněný obal nereaguje chemicky s jeho obsahem. Sklo nereaguje s cizorodými látkami a ani je neabsorbuje. Nepropouští barvy, nepřenáší vlastnosti, nevzniká žádná difúze. Přes sklo nepronikne ani kyslík, což je pro uchování kvality výrobku velmi důležité. Mějte však na paměti, že plastový obal s pumpičkou, bude v určitých případech lepší ochranou před kyslíkem než skleněná nádoba s otevřeným hrdlem, která vystavuje produkt vzduchu a prstem při každém použití. Pro produkty s obsahem vodní složky a tedy podstatně vyšším bakteriálním potenciálem jsme zvolili plastový airless obal s dvojitým dnem pro naprostou bezpečnost produktu a tím i Vaši.

„Sklo je kapalina, která má takovou viskozitu, že se navenek jeví jako pevná látka.”

Sklo má příznivý vliv na životní prostředí. Sklo je přírodní materiál, který je stoprocentně recyklovatelný bez jakékoli újmy na kvalitě. Recyklace je proto správným rozhodnutím po ekologické i ekonomické stránce. Prostřednictvím sběrných kontejnerů a zařízení pro úpravu starého skla se použité skleněné obaly dostanou do skláren, kde ve formě střepů slouží k výrobě nového obalového skla.

Obaly jsou plně recyklovatelné resp. znovu použitelné, prosíme RECYKLUJTE je!

Objem zinkové mastičky je 30 ml.

Složení zinkové mastičky

Složení uvedené v internetovém obchodě se může v některých případech nepatrně lišit od složení výrobku, který dodavatel aktuálně nabízí. Aktuální složení naleznete vždy na obalu produktu.

100% přírodní složky. 66% z BIO produkce.

Zinc Oxide

Vyrábí se spalováním pár zinku v proudu vzduchu. Na vzduchu přijímá vlhkost a oxid uhličitý a mění se na oxid zinečnatý. Zinek je měkký, lehce tavitelný kov, používá se od středověku a jeho přítomnost v potravě je nezbytná pro správný vývoj organismu. V zemské kůře je poměrně bohatě zastoupen. Průměrný obsah činí přibližně 100 mg/kg.

I v mořské vodě je jeho koncentrace značně vysoká – 0,01 miligramu v jednom litru. Hlavním minerálem zinku je zinkit. Bílý prášek bez zápachu, chemický vzorec ZnO – vypadá nenápadně, ale jaké má v přírodní kosmetice široké využití. Je to aktivní složka v deodorantech, antiseptický a antibakteriální ochranný prostředek na akné nebo opruzeniny na dětských hýždích, nebo na nohou.

Zinek je antibakteriální, potlačuje záněty, dokáže tlumit zvýšenou produkci mazových žláz, která zapříčiňuje akné. V deodorantech absorbuje přebytečnou vlhkost, ale hlavní je, že je antibakteriální a zabraňuje bakteriím, aby se rozkládaly a množily a rozkládaly pot, což je hlavní příčina zápachu. Oxid zinku neproniká do pokožky, zůstává na povrchu a vytváří ochrannou bariéru na pokožce.

Je to ideální minerální filtr, který ochrání velmi přirozeným způsobem pokožku před UVA a UVB paprsky. Funguje jako zrcadlo na pokožce, od kterého se sluneční paprsky odrazí a tak neproniknou přes pokožku a nepoškozují ji. Vytváří mechanický fyzikální filtr proti slunci, je fotostabilní. Náš oxid zinku je v bezpečných mikročásticích, což znamená, že do pokožky neproniká jako nebezpečné nanočástice, které mají toxický efekt na lidský organismus. Proto také zanechává na pokožce bílý film.

Cocos Nucifera Oil

Panenský kokosový olej se získává z dužiny kokosovníku orechoplodního (Cocos nucifera). Pro své unikátní vlastnosti se řadí mezi oleje s velmi širokým spektrem vnějšího použití. Typickou vlastností je jeho tuhá konzistence, která se kolem 24 ° C mění na tekutou. Je zdrojem vitamínů A, C a E.

Panenský kokosový olej je složen z kyselin, které jsou známé jako přírodní antibiotika. Obsahuje tělu prospěšné mastné kyseliny, zejména kyselinu laurovou, a to až téměř 50 %. Tato kyselina se vyskytuje také v mateřském mléce, kde slouží jako lehce stravitelná složka a zároveň má za úkol chránit mladý imunitní systém proti virům a infekcím. Kyselina laurová má přirozené antivirové účinky. Další kyseliny obsažené v oleji napomáhají ničit kvasinky, plísně a viry tím, že naruší jejich membrány. Ty jsou pak lehce zneškodněny bílými krvinkami.

Kokosový olej také spoluvytváří ochrannou bariéru před choroboplodnými bakteriemi a díky vysokému obsahu antioxidantů napomáhá předejít a zpomalit poškození naší pleti zapříčiněné volnými radikály. Regeneruje pokožku, zabraňuje jejímu vysychání a nejlepší pro pokožku je v kombinaci s dalšími vzácnými rostlinnými oleji. Vlasům dodává lesk a zlepšuje jejich kvalitu a kromě toho panenský kokosový olej zklidňuje dásně a zamezuje tvorbě aftů v ústech.

Vitis Vinifera Seed Oil

Hroznový olej se získává ze semen zralých hroznů. Vzhledem k jeho mírné, jemné chuti a jedinečným účinkům pro zdraví je vysoce ceněný. Na výrobu jednoho litru oleje je zapotřebí až 50 kg hroznových jadérek z červených hroznů. Dokázalo se, že jadérka posilují imunitní systém a úspěšně bojují proti volným radikálům. Obsahuje účinné látky jako jsou tuk, vitamíny A, B, C, E, F, omega-3, omega-6 a omega-9 mastné nenasycené kyseliny.

Hroznová pecička má řadu cenných vlastností, obsahuje vysokou koncentraci vitamínu E, který je široce známý pro jeho antioxidační vlastnosti. Vzhledem k vysokému obsahu polynenasycených mastných kyselin (až 76 % kyseliny linolové) zabraňuje zánětu. Hroznový olej má nejméně nasycených mastných kyselin, žádný cholesterol a sodík a má velké množství flavonoidů. Procyanidin má vysoký antioxidační účinek, podobně jako vitamíny C a E, ale je silnější 20x více než vitamín C a 50x více než vitamín E.

Hroznový olej na rozdíl od jiných olejů lze zahřát i na vysokou teplotu, aniž by ztratil na své kvalitě a hodnotě. Obsahuje esenciální živiny, jako jsou vitamíny a stopové prvky. Jsou v něm nejvíce zastoupeny vitamíny skupiny B a minerály jako fosfor, draslík, vápník a magnesium. Olej má protizánětlivé a antibakteriální účinky. Vitaminizuje a zjemňuje pokožku, zabraňuje předčasnému stárnutí, vyhlazuje a chrání pleť před ztrátou přirozené vlhkosti, zklidňuje pokožku, obnovuje pocit pohodlí.

Každou buňku v pokožce vyburcuje k vlastní obranyschopnosti, upevňuje kolagenová vlákna, má lehkou texturu a rychle se vstřebává. Mezi jeho výjimečné vlastnosti patří schopnost brzdit odbourávání kyseliny hyaluronové, která má v pokožce na starosti udržování potřebné vlhkosti. Hroznový olej je vynikající a obzvlášť vhodný pro smíšenou, mastnou a problematickou pleť.

Oleum Olivate

Ve Středomoří ho nazývají zelené zlato a součástí rituálů krásy je od starověku. Je bohatým zdrojem vitamínu E a mastných kyselin, které účinně vyživují, hydratují a chrání pleť. Pokožka jej skvěle přijímá, jeho složení je totiž podobné struktuře tukové tkáně v našem podkoží. Přírodní antioxidanty (vitamíny A a E) neutralizují volné radikály a chrání pokožku. Extra panenský, za studena lisovaný olivový olej je bohatým zdrojem mnoha cenných látek.

Obsahuje zdraví prospěšné nenasycené mastné kyseliny omega-6 a omega-3 (asi 60 – 80 %), vitamíny A, D, E či K. Olivový olej se hodí obzvláště pro suchou a citlivou pleť a má úžasné účinky na ošetřování pokožky postižené ekzémem a záněty. Kůži krásně promastí, hydratuje a vyživí. Hlavní protizánětlivý účinek mají antioxidanty, hlavně oleokantal, který má podobné účinky jako ibuprofen, populární protizánětlivý lék. Olivový olej obsahuje kyselinu olejovou a oleokantal, živiny, které dokáží bojovat proti zánětům, ai to je důvod, proč má olivový olej silné zdravotní účinky.

Butyrospermum Parkii Butter

Je rostlinný tuk, který je poměrně hustý a středně tvrdý. Získává se z oříšků stromu shea tree, který se nazývá také karité. Velmi významnou roli v jeho kvalitě hraje jeho pěstování a zpracování, aby zůstaly zachovány všechny jeho cenné vlastnosti. Obsahuje velký podíl vitamínů A, E a F. Kromě nich obsahuje vzácné přírodní léčivé vosky, vzácné rostlinné steroly, karitény a nenasycené mastné kyseliny. Jeho složení je velmi podobné ochrannému filmu lidské pokožky, a proto je mimořádně účinné a vhodné i pro citlivou pokožku a pokožku dětí.

Bambucké máslo pokožku ošetřuje, hydratuje a omlazuje. Vyživuje pokožku, podporuje tvorbu kolagenu a obnovuje elasticitu pleti. Stimuluje buněčnou aktivitu pleti, čímž předchází vzniku vrásek, nerovnosti pleti, skvrnám, rozšířeným pórům a dalším neduhům spojeným se stárnutím pleti. Ochraňuje ji před slunečním zářením, usnadňuje hojení ran, má protizánětlivé účinky. Pomáhá při léčbě suché pokožky, lupénky, ale díky svým antibakteriálním vlastnostem je vhodné jej přidávat i do krémů pro péči o aknózní a nečistou pleť.

Theobroma Cacao Seed Butter

Je kakaový tuk světle žluté barvy získaný lisováním z fermentovaných, sušených, pražených a drcených kakaových semen a dužiny, z kakaových bobů a pojmenovává jídlo Bohů. Je přirozeně bohaté na vitamín E a je také přírodním zdrojem minerálních látek, jako je mangan, zinek, měď, theobromin, železo, chrom, hořčík a omega-6 a omega-9. Většinu kakaového másla (57 – 64 %) představují nasycené mastné kyseliny a má značný obsah draslíku.

Pomáhá pokožku zklidnit a hydratovat a zároveň jí poskytuje kožní kolagen, který zabraňuje tvorbě vrásek a dalším známkám stárnutí. Je také lidovým lékem na popáleniny, kašel, suché rty, horečku, malárii, revma, při štípnutí a hojení ran. Je výborným a jemným přírodním prostředkem pro léčbu ekzému a dermatitidy, zmírňuje zánětlivé procesy v organismu, rychle pokožku regeneruje a obnovuje. Je šetrné k pokožce, má příjemné až magické aroma.

Prunus Amygdalus Dulcis Oil – Hydrogenated Vegetable Oil

Mandlový vosk je získáván z panenského mandlového oleje. Práva díky tomu vosk obsahuje široké spektrum živin a minerálů, velmi podobně jako jeho původce – mandlový olej, který je získáván studeným lisováním z jader mandlí. Mandlový vosk využívá přirozených vlastností mandlového oleje, zejména obnovuje pokožku a pomáhá ji vyživovat a chránit před vysušováním, má vynikající penetrační vlastnosti. Výborně se na pokožce těla roztírá a dodává výrobkům hladkou, jemnou krémovou konzistenci. Vosk nedráždí pokožku, je vhodný pro citlivou a problematickou pleť.

Cannabis Sativa Seed Oil

Má zelenou barvu a obsahuje mnoho významných živin a je vyjímečný jak pro pokožku, tak pro konzumaci. Obsahuje velké množství esenciálních mastných kyselin, zejména kyselinu linolovou a linolenovou. Obsahuje vitamíny A, B1, B2, B6, C a E, fytosteroly, chlorofyl a lecitin. Konopný olej má výrazné antioxidační účinky, působí proti předčasnému stárnutí pokožky.

Je vhodný pro všechny typy pleti, zvláště pro velmi suchou a přecitlivělou. Působí protizánětlivě, zklidňuje a je vhodný i pro citlivou pleť. Obsahuje také ceramidy. Konopný olej výrazně zvyšuje hladinu GLA v krevním séru, což jej předurčuje na pomoc při onemocněních kůže typu atopický ekzém, psoriáza, mykóza, zapařená nebo zanícená pokožka. Polynenasycené esenciální mastné kyseliny jsou potřebné pro zdravé a pružné buněčné membrány a působí proti virům, plísním a bakteriím.

Z řady klinických studií vyplývá, že esenciální mastné kyseliny jsou účinné při léčbě mnoha chronických alergických a zánětlivých onemocnění pokožky, jako jsou ekzém, psoriáza, lupus, akné, zapařená nebo zanícená pokožka, mykóza. Klíčovou roli v konopném oleji hraje výjimečná kombinace GLA a ALA nenasycených mastných kyselin.

Cera Flava

Včelí vosk je přirozený produkt, obsahuje více než 280 účinných látek: uhlovodíky, alkylestery mastných kyselin, volné kyseliny, proteiny. Včelí vosk je bohatý na vitamin A a již 100 gramů vosku obsahuje 4096 jednotek vitaminu A. Vitamin A je důležitý pro růst a obnovu určitých kožních tkání. Podílí se na udržování vlhkosti pleti. Jeho nedostatek může způsobit vysychání kůže, ztrátu pružnosti a svědění. Je také velmi účinný v boji s jemnými vráskami.

Včelí vosk v bio kvalitě je čistý, nekontaminovaný produkt, který si zachovává léčivé účinky. Zázračně působí na poranění a onemocnění kůže. Včelí vosk má antioxidační a antiseptické účinky, kůži regeneruje, zjemňuje. Včelí vosk pleť vzpruží, zahřeje a stimuluje prokrvování.

Tocopherol

Přírodní vitamín E – 100% přírodní vitamín E je silný antioxidant, který obsahuje směs alfa, beta, gama a delta tokoferolů. Vitamin E pomáhá chránit pokožku před poškozením UV zářením a zlepšit strukturu kůže a vlhkosti. Naš přírodní vitamín E neobsahuje žádné chemikálie ani rozpouštědla. Vitamin E podporuje obranyschopnost pleti, bojuje se symptomy stárnutí pleti – umí zlepšovat její strukturu, vyhlazovat ji, zvyšovat její elasticitu, redukovat vrásky a je prevencí před vznikem tzv. stařeckých skvrn.

Obnovuje buňky, prokrvuje pleť a má schopnost udržovat vodu ve svrchních částech pokožky. Tento vitamín působí velmi příznivě na celkovou vitalitu pokožky, pomáhá léčit různé její nemoci a poškození, podílí se na hojení jizev. Vitamin E je nejlepší přírodní antioxidant. Zbavuje pokožku volných radikálů a tím zmírňuje proces stárnutí a redukuje jemné vrásky. Tento vitamín je obzvláště vhodný pro používání během léta, protože chrání pokožku před účinky UV záření. Náš přírodní vitamín E (Tocopherol) pochází z rostlinných olejů.

Sodium Bicarbonate

Sodu znali již ve starém Egyptě a postupně se potvrzovaly její blahodárné účinky nejen na žaludek, ale také na naše tělo a zdraví. Soda má vynikající čistící vlastnosti na pleť. Redukuje zánět a odstraňuje odumřelé kožní buňky. Soda bikarbona je skvělá v boji proti černým tečkám, protože dokáže pořádně pročistit póry. Soda je v první řadě vynikající „zbavovač“ mastnoty, potu a odumřelých částí pokožky.

Je známo, že při koupeli či sprchování absorbuje naše tělo přes póry sice malé, ale pro náš organismus významné množství vody. Voda ve spojení se sodou, která je zásaditého charakteru, dokáže účinně bojovat proti překyselení organismu zvenčí. Soda odstraní tělesné pachy v podpaží, ale také pachy při plísňových onemocněních svými antibakteriálními a antimykotickými vlastnostmi.

Chemické složení jedlé sody reaguje s molekulami pachu tak, že při setkání jej neutralizuje, přičemž neřeší pouze zápach, ale zároveň i vlhkost. Jedlá soda dokáže zbavit pleť odumřelých buněk, reguluje pH rovnováhu a také čistí zanesené póry, odstraňuje přebytečný maz, odstraňuje hluboce usazené nečistoty. Soda má silné čistící účinky a rozpouští nečistoty z pokožky, vyčistí ucpané póry a pomůže zlikvidovat černé tečky.

Jedlá soda působí jako jemné brusivo na pleť, ale také na zuby. Je alkalická, čímž pomáhá neutralizovat kyseliny v ústech, které způsobují tvorbu zubního kazu. Jedlá soda absorbuje pach a působí jako bělicí prostředek na zuby.

Citrus Grandis Seed Extract

Extrakt obsahuje antiseptické, antibakteriální, dezinfekční a fungicidní látky a velké množství bioflavonoidů. Tyto účinné složky mohou přispět k mikrobiální rovnováze tělesných orgánů a tkání. Extrakt z grapefruitových jadérek je vysoce účinný proti širokému spektru choroboplodných zárodků a velmi účinně zabraňuje hnilobným procesům.

Různé druhy bakterií, virů, plísní a kvasinek jsou označovány za spolutvůrce různých onemocnění a také onemocnění kůže. Extrakt z grepových jadérek je účinný přípravek ničení a zpomalování růstu bakterií a choroboplodných zárodků. Náš extrakt z grepových jader není kontaminován absolutně žádnými parabeny ani triklosanem.

Rosmarinus Officinalis Leaf Extract

Rozmarýn je stálezelený keř, který je intenzivně kafrovitě-kořenitě vonící a má hořkou chuť. Tato aromatická bylina je původem z teplého, slunečného Středomoří, i když se může pěstovat prakticky kdekoli, pokud ji přinesete dovnitř během chladných zimních měsíců. Jeho zelené jehličí má různé využití v kuchyni a v přírodní medicíně, která používá čerstvé nebo sušené byliny pro přípravu čajů, tinktury nebo kapslí ze sušeného práškového extraktu.

Rozmarýnový extrakt obsahuje éterický olej (hlavní složky terpeny a terpenestery borneol, cineol), třísloviny, hořčiny, pryskyřici, saponiny a jiné látky. Podporuje krevní oběh, přispívá ke zklidnění a zmírnění nervového vyčerpání.

Rozmarýnový extrakt zmírňuje otoky kůže, akné a pomáhá i při ekzémech. Podporuje krevní oběh. Rozmarýnový extrakt má vlastnosti, které ničí bakterie, plísně a viry na kůži, což jej činí ideálním pro použití na menších ranách a popáleninách, nebo na problematické pleti, která je ovlivněna dermatitidou, akné, ekzémem nebo lupénkou. Olej pomáhá stimulovat obnovu buněk, podporuje zdravé léčení – vedle tohoto vlhčí pleť a zlepšuje krevní oběh pokožky. Má mnoho výhod od hydratování pokožky a podporování zdravého kolagenového vývoje po boj s volnými radikály, které poškozují pokožku.

Antioxidanty v rozmarýnu pomáhají předcházet poškození kůže a maximalizují tónování pleti tím, že neutralizují volné radikály. Poškození volnými radikály narušuje podpůrnou strukturu v kůži, což vede k vráskám, povislé a nerovnoměrně tónované pleti. Tato aromatická bylina je dobrým zdrojem železa, vápníku a vitamínu B6, který podporuje zdravé hladiny kolagenu. Rozmarýn je také bohatým zdrojem manganu, minerálu, který pomáhá minimalizovat vrásky a chrání pokožku před poškozením.

Lavandula Angustifolia Oil

Levandule lékařská je aromatická a léčivá rostlina. Krásný a bohatý keř se vyskytuje hlavně na slunečních svazích. Přenádherná vůně, která nikdy neunaví a vždy překvapí svou nekončící energií, zregeneruje unavené tělo, uklidní svalové a nervové napětí. Levandule podporuje vlastní obranyschopnost pokožky, zklidňuje pokožku po opalování a příznivě působí při popáleninách. Levandulový olej má protizánětlivé, dezinfekční účinky a používá se při léčbě ekzémů a plísní. Podporuje hojení poškozené pokožky a je výborným repelentem.

Nabízí uvolnění ztuhlému svalstvu po sportovní nebo fyzické námaze. Levandule odhání „nečisté myšlenky“ a posiluje ego. Závan levandule dokáže pozvednout náladu, čichové smysly totiž dokážou zásadním způsobem ovlivnit fungování mozku. Uvolňuje nervové napětí, vynikající při nespavosti, bolestech hlavy.

Melaleuca Alternifolia Oil

Získává se z čajovníkového stromu, který roste v Austrálii. Olej je řídké, vodnaté konzistence a má bledou, jemně žlutou barvu. Výtažky z čajovníku dokážou zbavit pleť různých zánětů a infekcí. Proto je vhodný při léčbě akné nebo herpesu. Rovněž pomáhá hojit řezné rány, štípnutí hmyzem, popáleniny nebo spálení sluncem.

Skvělých výsledků lze s ním dosáhnout iv léčbě plísňových infekcí nehtů nebo kůže chodidel. Čajovníkový esenciální olej skvěle stimuluje imunitní systém. Kromě toho účinně zabíjí různé bakterie, viry a plísně. Uvolňuje a utišuje většinu symptomů spojených s podrážděním nebo infekcemi pokožky, bez poškození okolí zdravé tkáně.

Značka

Dulce

Typ pleti

Citlivá, Mastná, Normální, Pro všechny typy pleti, Problematická s akné, Suchá

Účinky

Eliminace akné, Protizánětlivé, Regenerace, Zklidnění

Způsoby doručení

Kurýr na adresu, Osobní odběr v Bratislavě, Zásilkovna

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Show only reviews in Čeština (0)

Buďte první, kdo ohodnotí „Natuint – Zinková mastička 30  ml“

natuint zinc ointment zinková masticka
Natuint – Zinková mastička 30  ml
Zakúpením získate 1 195 vernostných lístkov!